Hector klopt Buurse in Haaksbergen

Hector heeft de eerste punten binnen in de vijfde klasse A van het zondag amateurvoetbal. Op het hoofdveld van HSC’21 in Haaksbergen werd met 1-2 gewonnen van Buurse. Hector moest het doen zonder de geschorste Oekraïner Sascha maar kwam al na tien minuten op voorsprong door een benutte strafschop van Wesley Zwoferink. In een matig duel bleef Hector de betere ploeg en vlak voor rust was het diezelfde Wesley Zwoferink die na een mooie individuele actie mooi binnen schoot. Na de thee hetzelfde krachtsverschil maar wel een penalty voor Buurse vijf minuten voor tijd na hands in de 16-meter. Die werd binnen geschoten maar kon niet voorkomen dat Hector de eerste driepunter van dit seizoen te pakken heeft. Volgende week spelen de groen witten thuis tegen La Premiere dat in deze eerste speelronde Twenthe deklasseerde.