Nagenieten van een geslaagd Kinderkamp…

Het Goorse Kinderkamp hulde zich dit jaar in winterse sferen en dat hebben Gorenaren geweten. Dagenlang klonken de grootste aprés-ski nummers, Kerstliedjes en winterse songs door de wijk De Whee in Goor. Ruim 400 kinderen en meer dan honderd vrijwilligers deden mee. De hele week stond bol van activiteiten op en rondom het kamp aan De Wheedijk in Goor. Naast houten ijspaleizen, winterse skihutten en diverse sleeroutes en pistes vermaakten de kinderen zich met een reeks activiteiten op luchtkussens, spelletjes, puzzels en mochten alle deelnemende kinderen graffiti spuiten en kregen ze deze versierd met hun naam mee naar huis…


Tijdens de traditiegetrouwe bonte avond op donderdagavond kwamen ouders, vrienden en nieuwsgierigen in grote getale naar het kamp aan de Wheedijk. Ze bewonderden daar de diverse bouwwerken en aanschouwden de show met ijsprinsessen, rendieren, kerstbomen, sneeuwmannen en daarbij passende kledij en dansroutines.

De organisatie had niet beter durven dromen, want Gorenaren gaven ruimschoots gehoor aan de oproepen om winter/Kerstversiering te brengen en alle kinderen en bezoekers kwamen thematisch gekleed naar het houtkamp en de FOUTE Kerstparty. “Het was prachtig”, aldus voorzitter Ellen Reef van het organiserende Stichting Kindvriendelijk Goor. “Hoe mooi is het dat zoveel mensen gehoor geven en daarmee het enthousiasme van de kinderen nog meer wordt aangewakkerd. En dat enthousiasme van de kinderen, dat was het allermooiste. Zij gingen helemaal los op het winterse thema en hun creativiteit in en om de zelfgebouwde hutten was ongekend. Wij kijken terug op een zeer geslaagde editie.”

Op de Facebookpagina van de stichting Kindvriendelijk Goor staat een hele serie foto’s en filmpjes van het Kinderkamp.