Happy Car Kids beleeft tweede lustrum

Volgende week zaterdag, 9 september staat de 10e toertocht van de stichting Happy Car Kids op de rol. Deze stichting is in Goor opgericht in oktober 2013 door Edith Walhof en organiseert jaarlijks een activiteit voor kinderen die vanwege ziekte of andere maatschappelijke omstandigheden een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Om deze kinderen als verzetje en een leuke middag te kunnen bezorgen, biedt de stichting hen een toertocht aan met een aantal fraaie sportauto’s door het Twentse landschap…

Vanwege het 10 jarig jubileum heeft de stichting Happy Car Kids er in 2023 voor gekozen om de 10e toertocht uit te voeren in samenwerking met de Vereniging Hof van Twente-Kiev-Pechersk. Zij richt zich daarbij deze keer specifiek op 25 kinderen van Oekraïense vluchtelingen, die vanwege oorlogsgeweld in hun vaderland Oekraïne ijlings huis en haard hebben moeten verlaten om een veilig onderdak te vinden in het gastvrije Hof van Twente.

Deze 10e toertocht vindt gaat op 9 september om 14:00 uur van start vanaf het terrein van Aqua Plus aan de Molenstraat in Goor. Belangstellenden kunnen vanaf 13.00 uur bij Aqua Plus komen kijken om de kinderen en de auto’s uit te zwaaien bij de start van de toertocht. Om 16.15 uur wordt de auto’s met de kinderen weer terug verwacht op hetzelfde bedrijfsterrein.