Twenthe verliest oefenduel van Haarle

Twenthe heeft vanmiddag het tweede oefenduel in de voorberieding op het nieuwe voetbalseizoen verloren. In en tegen Haarle werd het 5-3. Twenthe begon goed aan de wedstrijd tegen de vierdeklasser. Na een kwartier werd een voorzet van Remco Kingma werd binnengelopen door Mark Nijland. Na twintig minuten was het weer gelijk. Na een half uur werd het 2-1. Geklungel in de opbouw leidde even later ook tot de 3-1. Dat was ook de ruststand, mede omdat Jeffrey Asbroek een penalty miste…

Na rust kwam Twenthe weer terug in de wedstrijd. Een van richting veranderd schot van Benjamin Wolf betekende de 3-1. Na een korte onderbreking door onweer, kwam Haarle op 4-2. Milan Elfers gleed weg bij een voorzet en kreeg de bal ongelukkig, via zijn eigen voet, op zijn arm. De scheidsrechter wees naar de stip, waarna de penalty feilloos werd binnengeschoten. Snel daarna werd het 4-3, dankzij een goede kopbal van Mart Lammertink. In de laatste minuut van de wedstrijd werd het uit een counter nog 5-3. Volgende week speelt Twenthe de eerste bekerwedstrijd, thuis tegen Enter.