70 nieuwbouwwoningen in jaren ’30 stijl op ’t Gijmink


Er komen 70 nieuwbouwwoningen in jaren ’30 stijl op vier plekken op ’t Gijmink. Onder de naam Rozenvelden worden 70 energieneutrale nieuwbouwwoningen verdeeld over vier velden in de Goorse volkswijk. Er komen twee onder één kap-woningen, levensloopbestendige woningen, gezinswoningen én starterswoningen op de nu nog braakliggende terreinen aan de Schaepmanstraat en Meidoornstraat…

De projectontwikkelaar is Ter Steege Bouw Vastgoed uit Rijssen die in april al een bewonersbijeenkomst hield over dit project. De woningen zijn er in verschillende prijsklassen maar het is de bedoeling dat de starterswoningen tussen de €265.000,- €300.000,- moeten gaan kosten.

De woningen worden duurzaam, energieneutraal en gasloos gebouwd en er is een speciale website in de lucht die zich nu richt op de eerste fase. Die bestaat uit 31 woningen, verdeeld over twee van de vier Rozenvelden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op deze website én hun woningvoorkeur(en) aangeven. Eind september/begin oktober, start de verkoop via de makelaars Berends/Naafs en Euverman en Nuyts en bij voldoende animo start de bouw in het voorjaar van 2024. Meer informatie via www.rozenvelden.nl.