Bijzonder vervoer tijdens Open Bedrijvendag Goor

Het vervoer zal tijdens de Open Bedrijvendag Goor op zondag 24 september een bijzondere attractie worden met gevoel voor de Goorse historie. Het stroomtreintje Bello zal onder meer pendelen tussen de industrieterreinen. Deze trein reed van 1910 tot 1935 tussen Hellendoorn en Neede en door Goor. “Het bijzondere is dat deze ook over het terrein van de oude Stoomblekerij reed”, zegt Marc van de Burg van Yalp en lid van de commissie attracties…

“Natuurlijk laten we oud en nieuw samenkomen en kunnen mensen zich ook laten vervoeren met moderne milieuvriendelijke voertuigen. We houden het nog even spannend maar dat het leuk wordt, is zeker! Oké nog een tipje van de sluier.. we halen Berlijn, Parijs en Thailand naar Goor”, knipoogt Marc.


Van 11.00 tot 17.00 uur openen op de bewuste zondag de 24e september zo’n 70 Goorse bedrijven hun deuren voor het grote publiek. De organisatie van de Open Bedrijvendag bestaat uit Sander Pots van Lof Wonen, Annemieke Post van ProcesMatch, Marc van den Burg van Yalp sport- en speeltoestellen, Karen Bennink-Eijkelkamp van Ik wil Kippenvel, Bernadette Borgerink-Van de Riet van Probin Nederland, Bas-Jan Walhof van Aqua+, Henri Tijhuis van TGvia en voorzitter van Goor Collectief, Martijn Schlepers van Schlepers Installatietechniek, Nils Waanders van Waanders Studio, Hans Olthuis, Karin Freriksen van WISH3 en Matthijs Vos van Vos Autotechniek.

Bedrijven, verenigingen, stichtingen of ZZP-ers die nog mee willen doen aan de Open Bedrijvendag Goor kunnen zich nog aanmelden via openbedrijvendag-goor.nl.