Er kan weer genomineerd worden voor titel ‘Beste Buur’

Inwoners van de gemeente Hof van Twente kunnen hun ‘Beste Buur’ weer nomineren voor deze titel die voor de zevende keer zal worden uitgereikt op de jaarlijkse Burendag, dit jaar op zaterdag 23 september. Nomineren kan tot 4 september via deze LINK. Een genomineerde kan een directe buur zijn, maar ook iemand die verderop woont en veel voor jou of jouw wijk betekent. De “Beste Buur’’ is bijvoorbeeld de buur die veel voor de buurt doet zonder dat hij of zij in het middelpunt staat…

Het kan ook diegene zijn die zorgt voor een vrolijke noot in de buurt, activiteiten organiseert, behulpzaam is of juist een inwoner die een luisterend oor aan anderen biedt. Beste Buur wordt op verrassende wijze in het zonnetje gezet en ontvangt een mooie buurtcheque (t.w.v. € 500,00) uit handen van de woningcorporaties. De Beste Buur 2023 mag bepalen op welke wijze deze buurtcheque wordt besteed ten behoeve van (de verbinding tussen de mensen in) de buurt.

De Beste Buur is in Hof van Twente een gezamenlijk initiatief van Gemeente Hof van Twente, de Woningcorporaties Viverion en Wonen Delden, hun huurdersorganisaties en welzijnsorganisatie Salut.