Caroline geniet van tuin en sculpturen Warmelo

Samen met burgemeester Ellen Nauta opende Caroline vorig jaar de wensboom in Goor. De eerste wens kwam van Caroline: “Ik wens een uitstapje samen met mijn begeleider.” De wensvervulling liet even op zich wachten tot de mooie tuin van Kasteel Warmelo in Diepenheim in bloei stond en de prachtige zandsculpturen gereed waren maar dit weekend was het zover. Samen met haar begeleider Marieke Rijnders van Aveleijn DAC De Roos genoot Caroline van de bloeiende Rododendrons, rozen en de maar liefst 28 indrukwekkende zandsculpturen…

De feestelijke ochtend werd afgesloten met een smakelijke lunch, aangeboden door Landgoed Weldam. Daarnaast kreeg Caroline nog 2 cadeautjes uit het winkeltje. “Haar dag kan niet meer stuk”, zegt Marieke lachend. “We hebben samen genoten van al het moois hier. Het is een aanrader de tuin te bezoeken.”

Onder het motto ‘Samen bereiken we meer dan alleen!’ hebben organisaties in Goor de handen ineengeslagen. Samen met Rabobank Centraal Twente, Goor Collectief, BIZ Goor, Hofmarketing en WISH3 worden wensen vervuld uit de wensboom die in december Goor siert.