Goorse Renate schrijft boek over Alzheimer

De Goorse Renate Roescher-Wijnen heeft een boek uitgebracht over haar ervaringen met Alzheimer. Haar leven veranderde compleet toen bij haar beide ouders Alzheimer werd geconstateerd worden. Z moest zichzelf ontwikkelen als mantelzorger, waarbij ze veel valkuilen en moeilijkheden tegen komt. Uit deze ervaringen werd ‘Ik weet het niet meer – Mijn ouders hebben Alzheimer’ geboren, waarin Renate haar weg naar een bekwame mantelzorger beschrijft. Het boek moet een steun vormen voor anderen met dezelfde ervaringen, waarbij hen hoop geboden wordt voor hun toekomst. De biografie wordt komende vrijdag, 24 maart, uitgegeven door Uitgeverij Boekscout…

Renate Roescher-Wijnen (53) is voormalig winkelmanager en is getrouwd. Ze is gelukkige eigenaresse van een mooi en lief paard wat voor de nodige ontspanning zorgt. Ze gaat graag met haar man shoppen en vindt het geweldig om nieuwe steden te ontdekken. In het boek ‘Ik weet het niet meer,’ schrijft ze veel van zich af en hoopt dat dit tot steun zal zijn voor anderen die in een soortgelijke situatie terecht komen.
Ze heeft de ervaring van haarzelf beschreven, maar hoort van anderen dezelfde verhalen en dilemma’s over hoe om te gaan met geliefden met Alzheimer. Het boek is onder meer via deze LINK te bestellen.