Er mag weer gestemd worden!

Vandaag zijn de Provinciale Statenverkiezingen én de verkiezingen voor het waterschap Vechtstromen. In Goor kunnen op deze dag op 9 locaties stemmen worden uitgebracht. Voor een zetel in het Provinciehuis in Zwolle staan vier Gorenaren op de kandidatenlijst. Voor het CDA is Frans Schuitemaker de nummer 6 op de lijst en een goede kanshebber…

Bij de Christen Democraten is Ank Bijleveld lijstduwer met een 50e en laatste plek. Bij GroenLinks is de Goorse Verone Meengs kandidate. Zij staat daar op plaats 7. Apollonia Sligman staat namens de PvdA op plek 29. Voor de waterschapsverkiezingen hebben zich vier Gorenaren gemeld. Bernd Ongena voor Water Natuurlijk (plek 9), de Goorse raadsleden Merel Lugtmeier en Edwin Scheperman namens de VVD op respectievelijk plek 7 en 16, Peter van Dijk namens de Christen Unie op plaats 5 én Henk Torn-Broers van de populaire Boer Burger Beweging (BBB). Hij bezet daar de 4e positie.

In Goor kan er gestemd worden in het gemeentehuis, de bibliotheek, bij De Bebsel, De kantine van de GMHC in de Rubenstraat, Wijkvoorziening Het Doesgoor, Villa’70 op ’t Gijmink, Sporthal De Mossendam, Op Stoom in de Bunschotenstraat én de kantine van GFC.