Enerverende jubileumshow KNA

De vele bezoekers in De Reggehof zagen gisteravond een enerverende en afwisselende jubileumshow van de Goorse accordeonvereniging KNA in het kader van het 90-jarig bestaan in 2020. Het concert moest vanwege corona drie keer worden uitgesteld maar kon dan gisteren eindelijk doorgaan. De avond begon met het bekende “Also Sprach Zarathrusta” weaarna de Goorse zangeres Rachel Endeman met “Make you feel my love” en ‘One moment in time”.Tenor Paul Koelbloed (van de Dutch National Opera ging daarna met de Goorse accordeonisten de opera in. Met “Nessun Dorma” en “Italiaanse Rhapsody”…

Daarna werd de avond afgewisseld door het meezingkoor Ditis Goorus en Rachel Endeman die verschillende Nederlandstalige songs brachten, zoals “Als het golft” van de Dijk, “Laat me” van Ramses Shaffi, en “De glimlach van een kind” van Willeke Alberti.

Na de pauze ging Kunst na Arbeid terug naar de jaren ’80 en ’90 met diverse bekende hits kwamen een aantal liederen voorbij uit diverse musicals. De avond werd afgesloten met feestmuziek van diverse artiesten en als laatste het overbekende “Proosten” van Guus Meeuwis. Al met al een zeer geslaagd jubileumconcert waar de organisatie met tevredenheid op terug kan kijken.