Gratis levensmiddelen in bus Doors Wide Open

Een bestelbus van de stichting Doors Wide Open zal vanaf volgende week, elke vrijdag en zaterdag geparkeerd staan op de parkeerplaats van de voormalige supermarkt De Whee aande Da Costastraat. De zogenoemde ‘Doors Wide Open Food Bus” is onbemand en gevuld met levensmiddelen voor mensen die het op dit moment financieel moeilijk hebben en ook moeilijk in de eerste levensbehoeften kunnen voorzien. Uit de bus kunnen gratis producten worden gehaald voor het samenstellen van een ontbijt en een warme maaltijd. Ook zullen er verzorgingsproducten beschikbaar zijn…

De nieuwe service van Doors Wide Open heeft geen gevolgen voor het bezorgen van de ‘normale’ voedselpakketten van ‘Voedselbank Seine’. Donateurs van levensmiddelen kunnen de producten inbrengen bij ’t Centrum aan de Grotestraat 103 in Goor. Het voorportaal van het pand zal vanaf nu ook in de avond open blijven zodat daar ook buiten de openingstijden spullen kunnen worden neergezet.

Op vrijdag 28 Oktober zal de bus van 10:00 uur tot 19:00 uur geopend zijn en op zaterdag 29 Oktober van 10:00 uur tot 17:00 uur. Het verzoek is om een eigen tas mee te nemen en om voor niet meer dan voor een week mee te nemen. Er wordt in dat kader volledig gewerkt op vertrouwen. De proef met de bestelbus is in eerste instantie tot het eind van dit jaar waarna er geëvalueerd zal worden. meer informatie via telefoonnummer 06-20539460 of per mail: moc.liamgnull@nepoediwsroodgnithcits.