Tweede woonwens-enquête en vernieuwde website Op Stoom gelanceerd

Op Stoom heeft een vernieuwde website met daarop eveneens een nieuwe woonwens-enquête. De uitkomsten van deze tweede woonwens-enquête worden gebruikt voor de eerste woningbouwlocaties: Stoombad en Parkrand Zuid. Op de vernieuwde site is niet alleen nieuw beeldmateriaal en actuele informatie te vinden, maar ook een interactieve plankaart die de komende tijd steeds verder wordt uitgewerkt…

Volgens Renée Kleywegt van het projectteam Op Stoom van de Gemeente Hof van Twente is het invullen van de enquête belangrijk als je ergens in dit gebied wilt wonen: “De uitkomsten van de woonwens-enquête van vorig jaar, zijn, net als de input van de Denktank, meegenomen bij de ontwikkeling van het Masterplan. Hier zaten veel bruikbare suggesties tussen. Deze tweede woonwens-enquête is weer een stap concreter en gaat onder ander over hoe de eerste woningen gebouwd zouden moeten worden.”

Er wordt gewerkt aan de voorbereidingen voor de eerste woningbouw van zo’n 100 woningen op het Stoombad en Parkrand Zuid. Om in aanmerking te komen voor een vrije kavel of projectwoning is het essentieel om ingeschreven te staan op de kavelwachtlijst van gemeente Hof van Twente. De mensen die op die kavelwachtlijst staan ingeschreven, worden ook per brief geattendeerd op de woonwens-enquête. Ondernemers die interesse hebben om een bedrijf te vestigen op het terrein kunnen zich melden bij Projectbureau Op Stoom.