Hector boekt belangijke zege op Neede

SV Hector zette vanmiddag een fikse stap in de richting van lijfsbehoud in de vierde klasse B. Op eigen veld werd Sportclub Neede met 1-0 verslagen. De enige goal van de wedstrijd kwam op naam van invaller Twan Wenderman die scoorde met zijn eerste balcontact in de tweede helft. Het eerste bedrijf was er een licht overwicht voor Neede maar grote kansen kreeg die ploeg niet…

Na een 0-0 ruststand hetzelfde spelbeeld na rust met vooral een hardwerkend Hector dat uiteindelijk werd beloond. Een kwartier voor tijd scoorde Wenderman uit een voorzet van Koen Schrooten. 1-0 is ook de eindstand en door de zege klimt Hector naar de gedeelde achtste plaats die gedeeld wordt met Sportclub Neede en Rood Zwart. Die ploeg pakte vandaag knap een punt in de wedstrijd tegen koploper Markelo: 2-2.