Een expositie in een eetcafé, take away-koffie, bezorg- en afhaalmenu’s óf een heuse wintermarkt in een café-restaurant. De horeca-ondernemers in Goor gaan nu al driekwart jaar gebukt onder de Corona-crisis en wachten met smart totdat er weer ‘normaal’ gedaan kan worden. Dat er gewoon weer een vorkje geprikt kan worden in het restaurant of een biertje kan worden gedronken in één van de café’s, zonder beperkingen van groepsgrootte en afstandsregels. Er gloort licht aan het einde van de tunnel maar de weg daarnaar toe is nog een lange. Tot die tijd dus creatief ondernemen en bezig zijn met werkzaamheden waarover je een jaar geleden nooit gedacht zou hebben. De Bebsel is in het Twentse haagje een exponent op dat gebied met na de introductie van de Biergarten, nu een heuse Wintermarkt met allerlei snuisterijen op het gebied van eten, drinken én decoratie, een markt die op vrijdag, zaterdag en zondag te bezoeken is van het begin van de middag tot in het begin van de avond…